Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok "anyag" távozik a férfi nemiszervből, azt jelenti, hogy már régebben sze*elt?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 19:38
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én hyperspermiás vagyok, így elég nagy mennyiségeket spriccelek ki, még napi 5-6-szori recskázás esetén is.
2/10 anonim válasza:
Nem feltétlen, ha 3 óráig hokizik , akkor is rengeteg fog távozni, illetve ha nagyon fel van húzva és izgulva akkor is.
3/10 A kérdező kommentje:
Aha,szóval függ az aktus időtartamától és az izgultság fokától.Jó tudni...:)
2017. jún. 4. 19:47
5/10 anonim válasza:
Nagyon sok függ attól, hogy mennyire vagyok felizgulva. Egyébként általában nekem is van bőven, de ha beindulok, akkor rengeteg. Egyébként valamilyen szinten számít, hogy mikor volt utoljára. Ha valaki 6-7 napig nem élvez el, akkor csúcson van a tesztoszteron szintje, és akkor van a legtöbb. Viszont ezután leesik a szint, és visszaáll normálra függetlenül attól, hogy nem történt elélvezés a 7. nap után sem.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen csaj.
2017. jún. 4. 19:54
7/10 anonim válasza:
pl. úgy is lehet sokat termelni, hogy mindig az elélvezés határán abbahagyja az ember, ezt eljátszód pár órán keresztül és annyi és olyan erővel fog elszabadulni, hogy öröm nézni :)
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es minden megvolt,amit leírtál,úgyhogy hiszek neked.
2017. jún. 4. 20:00
9/10 anonim válasza:
Nekem is sok cuccom szokott lenni, akár 1 hét után is.
10/10 anonim válasza:
Ha nem nézzuk az extrém eseteket, és veszunk egy átlagos pasit. Ha elég sok a spermája sexnél, vagy oltári volt a sex (elég sokáig is csináltátok) és/vagy régen csinálta.
Ez elég általános tény, hogy ha egy ugyan azon pasi sokáig nem csinálja, akkor saját magához képest tobb johet neki. Csak hát ugye 2 más férfit már nem lehet osszehasonlítani, kinek mi a sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!