Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert olyan nehez olyan pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan nehez olyan pasit talalni szeretonek aki? Folytkov.

Figyelt kérdés

Szoval olyat akivel okes h szexelunk de azert cseppet tobb is van.

Nem szerelmi dolgokra gondolok, hanem h nem csak a dugas miatt keress, hanem mert mondjuk menjuk el moziba, valami program elotte nem csak jon urit es megy.

Szoval ha mar szereto akkor kicsit szeressen is.

Beszelgessunk nevessunk egyutt ilyenek.

Nem akarok jarni vele vagy szerelmesnek lenni hanem ilyen apro kedvessegek.

2017. jún. 4. 10:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A probléma inkább fordítva szokott lenni: nehéz ilyenre Nőt találni.
2017. jún. 4. 12:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de te egy kapcsolatról beszélsz, érzelmek nélkül.

Ezeknek a nőknek mindig más kel....:(

2017. jún. 4. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:

Itt ennyi nő fél a szerelemtől???

Bbbabzsák!

2017. jún. 4. 12:46
 14/26 anonim ***** válasza:

39 Már belefér, én írhatok?

Ezzel csak az a gond, hogy a nőtlen pasinak van erre ideje. De ő többet akar. A nősnek meg nincs sok ideje. Persze ettől még belefér, de csak nagyobb távolsággal. Ebben az esetben meg az utazással megy el az idő...

2017. jún. 4. 14:50
 15/26 anonim ***** válasza:
Én most találtam a 3. Ilyet. Szerintem nem nehéz. Bár a te korosztályodban sokan már házasok, stb.. Nekem ennyivel könnyebb. Nálam a mostaninak van párja, de otthon, én meg ott lakom, ahol ö kolis, szóval velem többet van, mint a párjával. 18/L
2017. jún. 4. 15:44
 16/26 A kérdező kommentje:

Mint irtam kapcsolatban elek amit nem fogok eldobni ...az okok mellekesek!

Szoval nem a szerelemtol felek ... Nekem nem az kellene most!

2017. jún. 4. 20:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert a legtöbben akik ilyen kapcsolatot keresnek azoknak szószerint csak a dugópajti kell és nem akarnak több energitá fordítani a kapcsolatra. Én mondjuk kifejezetten örülnék egy ilyen kapcsolatnak, kényelmesebb mint a hagyományos párkapcsolat, de mégis benne van ami szükséges.
2017. jún. 4. 21:10
 18/26 A kérdező kommentje:

Pontosan ...

Olyan pasi kell aki tud udvarolni, nonek akarom magam erezni, olyan kell akinek van turelme hozzam, es nem csak szexet akar hanem egy barati kapcsolatott.

2017. jún. 4. 21:27
 19/26 anonim ***** válasza:

"Olyan pasi kell aki tud udvarolni, nonek akarom magam erezni, olyan kell akinek van turelme hozzam, es nem csak szexet akar hanem egy barati kapcsolatott."

Arra ott a férjed: ő pont tőled érzi magát férfinak, türelme is van hozzád (ha már eddig vót, ugye...), ráadásul bizonyítottan nem csak szexet akar.

2017. jún. 4. 21:31
 20/26 A kérdező kommentje:

Ferjem de nem a parom ! Megvan az oka miert nem ...

Vedd ugy h erdek kapcsolat ahol nem elnek egyutt es termeszetesen szex sincsen...

2017. jún. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!