Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól gáz, hogy még nem volt barátnőm, és szűz vagyok?
1. Vérpénisz nem ciki. Amikor kell, teszi a dolgát, s akkor nem kicsi.
2.Átlag? Az a jó. Egyes csajokba még az is csak nehezen fér belé.
3. Barátnőhöz sem autó, sem millió nem kell.
10-es hidd el nem kell menő kocsi és milkók sem egy nőhöz...csak ezt látják a mai lányok, meg ezt hallják, hogy csak akkor állj össze egy sráccal, ha van kocsija meg háza és sok pénze. Mellette lehet egész életében egy idiótával kell együtt lennie csak, azért mert a srácnak ez meg volt. De az ilyen nő meg is érdemli a hájas , pacalos lóvés fószert, aki mellett leég a pofája, ha meg kell jelennie vele valahol, de a pénz a lényeg és ez feledteti velük :D
Én se pénzes nem voltam fiatalkoromba, se kocsim nem volt és még is velem akart szinte az összes csaj járni. Van / volt megjelenésem, egyéniségen és kellőképpen magabiztosságot sugároztam magamból és ez fontosabb a normális csajoknak, mint az, hogy van pénzed vagy nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!