Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyeljem magam, hogy szexelek? "Ordas ribizli" lennék? 18 L
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vesztettem el a szűzességem a 18. szülinapomon, tíz hónapot voltunk együtt. Azóta még egy fiúval voltam, vele nemrég szakítottunk. Tehát összesen kettő.
Két barátnőm most nagyon savaz, hogy ribizli vagyok meg hogy legalább az érettségiig várhattam volna. Meg hogy a szalagavatómon ott álltam hófehér ruhában és nem voltam ártatlan.
Mit gondoltok? Tényleg olyan rossz vagyok? Már lelkiismeret furdalásom lett.
2017. jún. 2. 19:39
11/21 anonim válasza:
Akinek ilyen barátai vannak ellenségekre már semmi szüksége...
12/21 anonim válasza:
Végre egy kivétel a 18 évesek között. Szerintem jó fej vagy.
13/21 anonim válasza:
irigyek. engem a legjobb bnőm azért hagyott ott mert ribinek gondolt mert 17 évesen lefeküdtem az akkori barátommal. most 18 vagyok, eddig 4 sráccal voltam 1-el meg csak orál volt. és nem bánom. mindenki azt gondol rólam amit akar :)
14/21 anonim válasza:
Vagy velük nem állt még szóba normális pasi vagy valami hívő iskolába jártok esetleg ? :D
15/21 anonim válasza:
Az élet rendje. Kezdetben az ember azonos neműekkel barátkozik. Aztáb jön a serdülés és ez megváltozik a többségnél. Nem látok semmi rosszat, hacsak azt nem hogy most egyedül vagy.
16/21 anonim válasza:
Gyerekes vagy ez nagyonbb gond :/
F/23
17/21 anonim válasza:
Igen "Ordas Ribizli" vagy. Sajnálnom de megkezdjük az országból a kiutasításod.
18/21 anonim válasza:
A baratnőid szerintem csak vicceltek.
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyire beleavatnod a barátnőid a szexuális életedbe,az csak is a te dolgod.Ne tudjanak róla hánynak,mikor hol és akkor nincs miről beszélniük. 18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!