Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 24 évesen még szűz vagyok? Csinosnak tartanak az ismerőseim, de egyszerűen nem ismertem meg még azt a férfit, akinek nyugodt lélekkel odaadtam volna magam.
Nyugi,dehogy gáz :)
Én pl.19 évesen vesztettem el.
A legtöbben sokkal hamarabb,de vártam. Neked is jön majd egy jó lehetőség,férfi.
19L
ányoknál azért nem gáz, mert szerintem a fiúk örülnek neki, ha nem jártak már a lányban 10 en előtte, meg nem fogja úgy nagyjából máshoz hasonlítgatni majd. Meg nem nézik akkor ri..ncnak.
Fiúknál meg azért gáz, mert a nőnek azt sugalja, hogy életképtelen, ha ennyi idősen nem kellett még senkinek, akkor biztos nyomós oka van. Visszahúzódó, félős, gyáva, vagy szimplán ronda. Ez így van s mindig így is lesz.
Én 22 éves szűz fiú vagyok. Életemben nem láttam még személyesen pi..t. Soha nem volt barátnőm, csókot se kaptam még se lánytól ölelést. Ronda vagyok és visszahúzódó, ez az oka. S ez így is fog maradni.
Tulajdonképpen ez csak akkor gáz, ha téged zavar, mert különben ez csak egy társadalom által felépített valami. Mert a szüzesség nem egy egészségi állapot.
Tudjuk h csak reklamozod h milyen erkolcsos rendes okos gyonyoru nem konnyen kaphato kislenyazo vagy. Istenem.. -.- tudod azt javaslom maradj is szuz, mert ilyen buta kerdest feltenni. Vaganykodsz itt. ;D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!