Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy magas izmos pasitól nagyobb péniszt vártok el?
Figyelt kérdés
192 cm magas vagyok, edzett, izmos. 24 éves vagyok a péniszem már nem nő, csak 14 cm, viszont 5 cm átmérő vastag. Tegyük fel ha egyéjszakás kalandból felvinnétek egy ilyen paraméterű pasit akkor nagyobb szerszámra számítanátok nem? Csalódnátok?2017. jún. 2. 12:17
2/10 anonim válasza:
bocs de nem hiszem el hogy ilyen magasan ekkora...
3/10 anonim válasza:
2 es.
Ferjem 206 cm magas es 12 hosszu neki es 5 cm vastag. Es tokeletes :)
1es voltam.
4/10 anonim válasza:
Nincsenek elvárasaim a pénisz méretet illetően. Ha ekkora, akkor ekkora.
5/10 anonim válasza:
Igen én mindenképpen csalódnék. Illúzióromboló ha egy magas izmos pasinak csak ekkora.
6/10 anonim válasza:
Bocs én srác vagyok,kicsivel magasabb mint te és nagyobb (17) a szerszámom, végig arányaimat tekintve kicsinek tartottam mind addig amíg el nem vesztettem a szüzességem..
7/10 anonim válasza:
Nem az hogy valaki és izmos nem jelenti azt hogy egy nagy dorong van a gatyájában
8/10 anonim válasza:
nem :D voltam egy sráccal akiről tudtam hogy szteroidozik is meg minden. fhu mondom ezeknek tuti kicsi... hát meglepően nagy volt. de én az ilyen izmosabb pasiktól ezért kisebbet vártam el. mert sok szteroidozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!