Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PROFX5016 kérdése:
Lenne valami gond ha körülmetéltetném magam?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet lenne mi a véleményetek róla ?2017. jún. 2. 04:11
1/7 anonim válasza:
Nekünk nem,neked igen...
Felnőttként elég szar,gondolj csak bele,a legérzékenyebb testrészedből levágnak egy darabot,ott lesz egy bazi nagy seb,ami már önmagában is fájdalmas,és neked minden nap még a pisi is körbe fogja marni....
Ráadásul szexnél sokkal érzéketlenebb leszel..
Miért tenne bárki önszántából ilyet magával?
2/7 anonim válasza:
Egyébként tessék,nézd meg miről van szó...
4/7 anonim válasza:
Semmi sem indokolja, viszont hátránya annál több.
Csak divatból meg semmire sem vagyok hajlandó.
5/7 anonim válasza:
én is saját ötletem miatt csináltattam meg. 1-2 hét alatt rendbe jött.
6/7 anonim válasza:
engem is foglalkoztat a gondolat, hogy körülmetéltessem magam
7/7 anonim válasza:
Két és fél éve metéltek körül, saját önkéntes elhatározásomból. Csak előnyét tapasztalom. A műtét után néhány napig valóban kellemetlen, de ennyi. Ha érdekelnek bővebben a tapasztalataim, keress nyugodtan privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!