Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk nektek a barátnôtők már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek a barátnôtők már ny**ta ki a se**teket?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen?

2017. máj. 31. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

#1-es vagyok.

Adtam a kérdésre egy választ.

Eredmény: "A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik."

Kedves válaszolók. Attól mert nektek ez nem fér bele, vagy viszolyogtok tőle, netán homoerotikusnak vélitek az ilyen aktust, ne pontozzatok le. Volt egy kérdés, hogy kinek csinálták és milyen.

A kérdésre megfelelő válasz jött? Úgy vélem igen. Akkor a kérdező a szükséges választ kapta a kérdésére. A válasz értékelésénél nem az egyéni szubjektív véleményt kell értékelni, hogy azzal egyetértünk e vagy sem, hanem hogy a kérdező számára releváns és hasznos információt hordoz.

Úgy hiszem az enyém az volt, mégis a sok kis homofób. vagy férfi fartól viszolygó puncik lepontozták.

Hát köszi!

2017. máj. 31. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, de az ujját már bedugta.
2017. máj. 31. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem rendszeresen ki szokta nyalni a barátnőm, és piszokul fel tud izgatni. egy picit akár be is tolja az ujját, és finoman masszirozza a nyilást.

szoval én nagyon kedvelem amikor nyalja, persze viszonzom is neki.

2017. máj. 31. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
És ti borotváljátok arra?Akinek nyalják?
2017. jún. 1. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Jajj, tolem ez nagyon tavol all 😞

Maradi vagyok?

39/n

2017. jún. 2. 22:46
 16/17 anonim ***** válasza:
lappangó b...k, jobb ha időben felismeritek ezzel is megkímélitek a nőket a sok hülyeségtől
2017. jún. 3. 06:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell azon őrjöngeni, hogy ki meg mit pontoz. Nincs jelentősége, aki hosszú távlatokban nem gondolkodik.

Ez is csak egy weboldal tele hülyével és dilettánsokkal. Mégis mit jelent neked ez a pontrendszer?

Más. Egy nő azért fogadjon már el egy férfit annyira, hogy ne okozzon neki gondot egy segg kinyalása, ha a tulajdonosának ez tetszik! Mindig furcsán tekintettem az olyan kapcsolatokra amiben egy nő "meg köszönteti", hogy megdughatták és részéről le is van tudva az "adomány". Akit én szeretek, annak a lábaujját, a narancsbőrös fenekét és a segglukát is szeretem.

2017. jún. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!