Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk volt már nem magyar barátnôtök/kapcsolatotok?
Bár nem fiú vagyok de nekem volt egy néger barátom két hónapig. Olyan gyönyörű hamvas volt a bőre, mit egy szilva.
Mint két hatalmas egymás mellett lévő szilva. Amerikai srác volt. 18 éves.
Nekem nem volt, bár találkoztam már néhány helyes külföldi lánnyal, akivel ha szabadok lettünk volna, ki tudja..
Testvéremnek volt több ilyen kapcsolata, de szerintem ő azért ment bele ezekbe, mert az első (magyar) pasija után kibukott és valami kellemesen felelőtlen dolgot akart csinálni. Külföldivel lenni pedig ideális, mert a kommunikáció sokáig olyannyira mellőzi a finomságokat, hogy a félreértések, sértődések teljesen kimaradnak. Persze ez önbecsapás. Hosszú távon ez jól is kifuthat, meg rosszul is, mindkét esetben elkezd hasonlítani a helyzet egy normál, hazai párkapcsolatra.
Én személy szerint nem vagyok ellene az ilyesminek, csak ésszel kell élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!