Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Earth4 kérdése:

Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Sokszor észrevettem, hogy kifejezetten sokan megbámulják a farkamat akármilyen nadrágban, farmerba vagyok ugye dudorodik ha lankadt akkor is, látszik és tökre odavonzza a tekintetet. Most, hogy jobb idő van szeretek rövid gatyát hordani, de abba meg végképp, járás közben meg himbálódzik is.

Ezzel igazából nincsen semmi baj, sőt élvezem is, de amikor azon kapok mást, olyat akinek nem kellene, és visszataszítónak tartom, hogy nézi bámulja az elég zavaró tud lenni. Persze ha egy jó csaj bámulja, akkor nincsen kifogásom ellene. Azonban, volt hogy tanárom nézte, idős néni, kisgyerek, lányok, fiúk. A minap buszon utaztam és álltam, mert nem volt már hely, és egy középkorú nő nézte nagyon feltűnően, úgy hogy a férje mellette ült, és a gyereke meg ott állt mellette.

Más is van ezzel így? Ki mit vett észre? 20/f

2017. máj. 31. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos ilyen forrónacikban futkosol meg olyan rövidgatyákban, amiből még a vége is kilóg, persze, hogy megnéznek ne csodálkozz. Sőt az első esetben még bzinak is néznélek a másodikban, pedig csak kiröhögnélek.
2017. máj. 31. 11:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Hahhha xD

Nem járok fezsülősökben, éppen azért amit írtam

Nem ettől b*zi valaki amúgy. XDD

2017. máj. 31. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne hogy mindenki téged bámul ott? Én lány vagyok de nem szokásom azt nézni. Inkább a férfiak formás fenekét szeretem nézni 23 L
2017. máj. 31. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Örülj neki :D én utánam is megfordulnak az utcán a fiúk, viszonylag sokan, főleg most nyár kezdetével a színes, mintás nyári ruhákban. De ugyanúgy bedudál a 60 éves papa is a lámpánál. Mind az egódat növeli kicsit, szerintem ebben semmi baj nincs. (Mellesleg engem gyerekkoromban mindig kiközösítettek a társaságokból amik miatt komolyabb lelki problémáim alakultak ki, de megtanultam évek alatt bár nehezen, de leküzdeni, azóta mosolygós vagyok és magabiztos lánynak tartom magam). Talán ennek köze van ahhoz, hogy jólesik néha, ha utánam fordulnak.

(21/N)

2017. máj. 31. 12:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem mindenki, de sokan. De lehet már túlságosan ráálltam erre, hogy azt nézem, ki figyeli XD.A seggem is nézik, de arra nem tértem ki XD

Persze, van amikor elismerő érzés, jól esik, de van amikor már zavaró, főleg ha olyan nézi akinek nem kellene, vagy teljesen más kategóriába tartozik.

2017. máj. 31. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom, de neked aztán vannak " problémáid"...szerintem gyakorold, hogy hogyan lehet réveteg tekintettel a semmibe bámulni ilyenkor...egy idő után már nem fognak zavarni a kelletlen szempárok.
2017. máj. 31. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem büdöss és az émelyítő bűz forrását keresik...
2017. máj. 31. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyre viccesebbek a kommentek :) jót nevettem
2017. máj. 31. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
2017. jún. 4. 08:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazából véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Talán mindkettő, a kérdésedre válaszolva.
2017. jún. 4. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!