Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg azt a fiút, akit ma megbámultam a TF zuhanyzójában?
Én is járok edzőterembe. De oda tényleg edzeni megyek.
A vicc az, hogy a sok pasi, akik ugye mind hetrók, sokkal melegebbül viselkednek, mint én.
Kezdünk az eredeti kérdéstől elkanyarodni, de azért reagálok.
Igen, különbség van. De furcsa vagy érdekes, hogy amíg mi melegek (legalábbis egy részünk)próbál vigyázni és nem feltűnősködni, hogy ne bukjunk le vagy ne botránkoztassunk meg másokat, addig a nagy macsó heterók időnként olyanokat megcsinálnak, hogy még a mi szemünk is kikerekedik. Érzek ebben némi ellentmondást.
Az eredeti kérdésre visszatérve:
Nem az az érdekes, hogy láttam egy jó pasit. Jó pasit sokat lehet látni sok felé. De ő tényleg úgy megbabonázott, ahogyan eddig csak egy srácnak sikerült.
Mint mondottam, nem vagyok TF-es. Nem zuhanyoztam, csak bementem és megnéztem a srácot. Az öltöző nem zárt, az egyetem se. Ennyi erővel akár lány is lehettem volna. Bár egy lányról ez nehezebben képzelhető el. Lehet, hogy akkor nem küldött volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!