Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnád a hármas szexet?
Barátnőmmel már csináltunk 1-2 dolgot, volt hogy a két lány játszott egymással és volt közös nyalakodás és a többi.
Azon kívül volt hogy a másik pasit kényeztette a párom míg én őt hátulról...
Őszintén, nem azt mondanám, hogy melyik felállás jobb vagy szexibb, hanem, hogy ki a harmadik. NAGYON, de NAGYON sokat számít, hogy milyen az idegen, mert lehet szuper az ágyban, ha nem szimpatikus, akkor nem akarod, hogy ott legyen. És úgy örömöt okozni az idegennek, hogy semmi extrát nem érzel iránta, nem a legjobb érzés.
Inkább legyen egy extra (mindegy, hogy pasi vagy csaj), aki iránt én is és párom is valami extra vonzódást érez, mint bárki más.
már kipróbáltam, többször.
Nagyon jó volt.
2f,1nő
2f,2 nő felállásban.
Tök szánalmas amúgy, mikor írkálják a palik, hogy jaj, 2 pasi gusztustalan, fúj, meg nehogymár, de 2 nő + ő, hmm az jöhet, azt gyanítom, egyet se tud rendesen kielégíteni.
(Nem, nem erre a kérdésre értem konkrétan, csak ez szokott menni... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!