Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci lány is lehet felül az ágyban?
Első sorban nyilván olyan pasikhoz szól akik kedvelik a ducikat.
Ti szeretitek ha egy duci lány van felül az ágyban? Esetleg lovagol rajtatok? Mit szerettek benne?
Sajnos eléggé gátlásos vagyok az alakom és a súlyom miatt. :S
Ha sokat lovagol felül akkor valószínűleg le fog fogyni.
De fontos ellenőrizni hány kilóra van hitelesítve az ágy!
Amiatt,hogy duci vagy ne legyenek komplexusaid,teljesen fölösleges.Ha elégedetlen vagy magaddal változtass de ne legyenek irreális elvárásaid magaddal szemben!
Aki meg szívesen van veled az meg szívesen van veled és pont.
Csatlakozom az előttem szólohoz, abszolut igaza van!
Szeretem ha egy lányon nem csak a csontokat lehet fogni, és kifejezetten szexinek találom ahogy szép gömböjded vonalakat simogathatok miközben meglovagol
A kérdésre a válasz: igen, persze
És csatlakozom az #5-ös számú válaszolóhoz. Kifejezetten kedvelem a ducibb, teltebb lányokat, úgyhogy nyugalom, örülj, hogy nem egy csont kollekció vagy. Sőt!!! Több esélyed is van a párkapcsolatban, mint egy falfesték vastagságú lánynak.
17/F
Dugtam már elég sok duci lánnyal mindegyik lovagolt rajtam és isteni volt.
Ha az alakod és a súlyod zavar akkor tegyél ellene! Viszont az ágyban egy nő így is szexi lehet, és lehet jó a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!