Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van a fiatalabb pasik között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a fiatalabb pasik között is aki izgatónak találja az alacsony, nagyon duci nőket?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon duciról van szó. Vagy csak az idősebbeknek jön be az ilyen? 19/L
2017. máj. 21. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nagyon duci nem. De ismerek egy "töltött galamnot" akid éjjel nappal kényeztetnék. Alacsony, kicsit duci, jó faros, és imádnivaló arca van.

20f

2017. máj. 21. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Tudnak izgatóak lenni... ha jól néznek ki!
2017. máj. 21. 23:23
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Öööö... az idősebbeknek sem igazán jön be a fodros test.

(A telt/teltkarcsú nem egyenlő a félig fújt búvárruha alkattal.)

Gondóttamszólok.

2017. máj. 21. 23:25
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Max. a perverzeknek tetszik egy kis zsírdarad.
2017. máj. 21. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Max. a perverzeknek tetszik egy kis zsírdarab.
2017. máj. 21. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akadnak szépek ilyen alkattal,muti :-)
2017. máj. 21. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát én is alacsony lány vagyok. Híztam az tény és normál sportosból de most dolgozok rajta inkább hogy lemenjen.. 158 cm 55 kilóval még lehet duci sem vagyok nemhogy nagyon duci de az alultáplált ideálhoz képest tuti duci vagyok nem tudom. Amúgy én is az a szebb vagy átlag arcú segges fajta vagyok homokóra alkattal.Én amúgy azt vettem észre hogy azóta jobban megnéznek mint csinosabban..De csinosabban meg jobban tudtam öltözködni meg bikiniben száz hogy jobban néztem ki a seggem meg nem állt ki a miniszoknyából.. Amúgy meg ha csak 19 vagy akkor szerintem simán van esélyed az idősebbeknél főleg de vannak akik erre buknak. Na meg az átlagos nőkhöz szerencsétlen férfiakat simán megkörnyékezheted ergo be tudsz pasizni. Amivel szerintem ha érzékeny vagy gondod lesz hogy nagyon bunkók....
2017. máj. 22. 00:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Mint a felettem lévő hozzászóló csaj is mutatja, azzal se vagytok tisztában, hogy mit jelent az, hogy duci.

Egyébként meg nem létezik olyan, amire ne volna valaki, aki azt izgatónak találja.... a soványságon-kövérségen át a szaráson keresztül mindenféléig :D

2017. máj. 22. 01:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Bár én a középkoruakhoz tartozom, de én imádom az alacson (leginlább a 150 körüli), duci (akár extrém duci is lehet) fiatal, vagy fiatalos lányokat.
2017. máj. 22. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Képet kérünk!;)
2017. máj. 22. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!