Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is beindít, ha megfogjátok egy férfi izmait?
Figyelt kérdés
Teljesen felizgatott amikor megfogtam, alig bírtam magammal.
Ez normális vagy csak én vagyok ennyire beteg?
2017. máj. 28. 16:20
1/4 anonim válasza:
Régebben egy barátnőm letesztelte, megfogta. Azt mondta, jó, de nem mondta, hogy beindította. De biztos van, akinek ez jön be, teljesen normális.
A karizmokra gondolsz csak?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. máj. 28. 16:36
3/4 anonim válasza:
Jahj nagyon. Imádom tapizni a férjem ^^
4/4 anonim válasza:
Engem nagyon beindítanak a szálkás izmok. Nem is a nagy tömeg, már a vékonyabb, tónusos izmok is. :) 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!