Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van bennem ez a félelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem ez a félelem a szextől?

Figyelt kérdés
Húszas éveim közepe felé járó fiú vagyok, nem voltam még lánnyal. Bármikor, amikor lett volna rá alkalom, elfogott a szorongás. Nem tudok lazán tekinteni az egészre, félek attól, hogy valami rossz fog történni. Valahogy az az érzés van bennem, hogy ha valakivel lefekszem, akkor az olyan, mintha hűséget kéne esküdnöm neki. Attól is félek, hogy valahogy nem bízhatok senkiben. Mindig elfog egy ilyen kellemetlen érzés, hogy olyan, mintha átverném az aktuális lányt. Több könnyű kalandom lehetett volna, de mindig elgáncsolom magam, mintha erősen vallásos lennék (nem vagyok az) és csak azzal mernék lefeküdni, akivel majd az életemet is összekötöm (nem ez a szándékom). Attól félek, hogy valami rossz fog történni, bármi legyen is az...
2017. máj. 28. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell hűséget fogadni
2017. máj. 28. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Túl hagyományos szellemben neveltek a szüleid, szvsz.

Vagy egyenesen lányoknak való erkölcsi kódexet kaptál.

Ki nevelt többet? A faterod, a muterod, vagy kábé egyformán?

2017. jún. 1. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Anyukám...
2017. jún. 1. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Feltehetően nagyon erősen összekapcsolódik benned a szexualitás és a tényleges szeretet érzése és fogalma, ami egyébként nem káros, legfeljebb indokolatlan gátlások alakulhatnak ki belőle. Miért nem közelíted meg a párkapcsolatot az érzelmi emberi vonzódások felől, amihez azután társulhat a szexuális vonzódás ?
2017. jún. 1. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem ugyanafelé a személy felé érzem ezt a kettőt. Van egy lány, aki lelkileg TELJESEN az esetem. Komolyan meg vagyok róla győződve, hogy őt személyesen nekem küldték, bármennyire nyálasan is hangzik ez. Tökéletes lelki társ, ő az, akit a gyerekeim anyjának szeretnék.

De ha az a kérdés, hogy kiről fantáziálok... szóval ő nem egészen az az alkat, akiért külsőre nagyon oda tudok lenni, aki nagyon izgat. Nagyon erős bennem a vágy, hogy lefeküdjek, kipróbáljak mindenfélét olyan lánnyal, aki igazán tetszik. Csak sosem olyanoknak jövök be.

2017. jún. 2. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!