Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csajok, akik meghagyják a punciszőrt?
A szomszédba lakik egy fiatal 21 éves kis csaj aki elég csinos, de úgymond igénytelen magára a lába szőrös, főleg akkor látni ha olyan szögbe éri a fény, és hát amikor vettek egy medencét akkor megláttam őt egy egyrészes fürdőruhába amivel nem volt gond de bugyi részének elég nagy kivágása volt ami még a medencéjét sem fedte igazán és hát nem sokon múlott hogy villantson és elég erősen láttam hogy még a bikinivonalat sem szőrtelenítette elég látványos dzsungel volt a fürdőruha alatt még ott is látszódott hogy a szőrszálak szinte dudorodnak ki. Jóba vagyok a csajjal akkor beszélgettünk de igen csak erősen ráfókuszáltam arra a helyre és látta rajtam hogy ott figyelem, és mivel elég szókimondó típus ő megmondta hogy nem fogja leborotválni mert akkor csak rosszabb lesz neki.
Megmondom őszintén legalább ápolná és rövidre vágná de egyszerűen sokkolt ez a látvány. A barátnőm se szokta nagyon borotválni de neki csak az ajkain van szőrtelenítve meg a bikinivonalát gyantáztatja szezon előtt. A szeméremdombján sosem szőrtelenítette, és nem is borotválta csak rövidre vágja és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!