Anin+1 kérdése:
Hallottatok már olyat, hogy egy házban kút van? Azaz építkezéskor meghagyják a kutat a ház részeként?
Figyelt kérdés
50-es években épült házban lakunk rövid ideje. A régiek szerint, akik még élnek - egy ideig kút volt a konyhában, amibe belevezették a szennyvizet. Ezt idővel betemették. Számomra ez legendának tűnik. A penetráns fekáliaszagnak viszont nincs magyarázata.2015. aug. 18. 22:26
1/3 anonim válasza:
Hallani hallottam már ilyet, de még nem láttam.
Amúgy logikus lenne, hiszen ha a házban van a kút, akkor gyakorlatilag be van vezetve a víz :D
2/3 anonim válasza:
Létezett régen , testvérem tűzoltó és egyszer egy oltás közben beesett valamibe az egy ház közepében lévő kút volt .
3/3 anonim válasza:
Kiváló magyarázat lenne a fekáliaszagra.
Én voltam is olyan házban, ahol a garázsban volt a fúrott kút. Hentes volt a tulaj, és télen a garázsban bontotta a sertést, és a tisztításhoz használta a fúrott kút vizét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!