Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik ez az íratlan szabály a férfiaknál?
Sok helyen hallani arról a városi legendáról, hogy férfi körökben működik egy olyan dolog, hogy nem nyomulnak rá a haver/barát anyjára, se gyerekére, se volt barátnőre.Elvileg a testvérre lehet, mert az már más sztori...
Gondolom normális esetben a barát jelenlegi csaja alapból nem játszik az elérhető nő listán.
Férfiak, nagy általánosságban mennyi igaz ebből? Pusztán erkölcsösség, normális viselkedés, belső kényszer.. vagy ellenkezőleg, és minden probléma nélkül összejönnétek a barátotok lányával például?
Nálatok hogy működik ez a dolog?
Igen, ez lazán megvan bennem. Barát anyja, testvére, exnője kizárva. Pedig mindhárom kategóriából tudnék olyat mondani, akit dugnék/dugtam volna, mint a lopott bringát.
Gyerekre nem tudom, mert még csak huszonévesek vagyunk mi magunk is és senkinek nincs gyereke.
Most ez kicsit túlzás már, de ha mondjuk jó barátom exével dugnék, akkor felkötném magam szégyenemben.
Amúgy csak hogy értsétek, nálam a barát kategóriába kb 5-6 ember tartozik és a fentiek ennyi ember nő ismerőseire igazak. Lakótárs, távoli ismerős, haver exét, anyját, húgát ugyanúgy dugnám, mert ők nem legjobb barátaim.
24/f
5:
Ezért kell tudatosan kerülni az ilyen helyzeteket.
hogyne lenne volt barátnő szabály... akarmerre jártam, mindenhol van és teljesen jogos
amúgy én is be lennék ragva ha haverom a volt nomet kurogatna, még ha már el is múlt az a kapcsolat, talán az lehet a magyarázat hogy félnék hogy a haver többet tudna neki mutatni
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!