Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire beteges,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire beteges, ha egy 20-as,30-as,40-es éveiben járó férfi felizgul egy ilyen kinézetű tinilányra?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert férfi ismerőseimnél azt vettem észre, hogy egyre sűrűbben tesznek megjegyzéseket ilyen lányokra, hogy "elkapnák őket" és ilyesmi. Az egyiknek még majdnem a lánya is lehetne egy ilyen, ha tiniként gyereket csinált volna.

Budapest utcái például teli vannak ilyen típusú tinikkel, pi#$agatya, cicanadrág, haspóló stb, szerintem mindenki tucatjával lát ilyet..

Az instagram csak szemléltetés, mivel nyilvános, "netceleb" és nem privát mint egy magánszemély képei, facebookja.

[link]

2017. máj. 26. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semennyire nem beteges!!!
2017. máj. 27. 07:01
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Inkább az a nem normális hogy egy tizen pár éves gyerek lány úgy öltözik mint egy luxus prosti
2017. máj. 27. 09:04
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

Hát, eléggé. Ugyanis a szexdolog nem csak a "farkasról" szól, egy ilyen lány meg akármilyen testi fejlettség mellett is éretlen a szexre "odafent".

A linkes kiscsajnak meg kábé a szüleit kellene a szívlapáttal agyonverni, nekik ugyanis van felelősségük a dologban.

2017. máj. 27. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem túl a 30-on bejönnek a szexi tini csajok... Ilyenre vagy hasonlóra simán fel tudok izgulni... :) Bárcsak lenne egy most is mellettem... :)
2017. máj. 27. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Barátnőm 17 éves.

22/f, egyetemista

2017. máj. 27. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyaltam már ki tinit, csakhogy felhazudta a korát. Amikor kiderült, szépen elsunnyogtam, de nem bántam meg. Viszont ennyire fruskákra sohasem hajtok rá.
2017. máj. 27. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:

"éretlen a szexre "odafent""

Ti milyen álomvilágban éltek?

-(15)-16-17 éves koruktól a lányok nemi életet élnek általában

-nem kor függvénye, hogy mikor érett a szexre, hanem genetika, hogy mikor kezdenek el dolgozni a hormonok. Van aki 20 évesen is elvan szüzen, van aki már 15 évesen a falat kaparja

"Inkább az a nem normális hogy egy tizen pár éves gyerek lány úgy öltözik mint egy luxus prosti"

Van olyan életkor, amiben normális? Vannak lányok, akik csak arra jók. Ez van.

2017. máj. 27. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:

17.

Szerintem is akkora kamu amit a legtöbben írnak. Tudod mi a legrosszabb?

"Manapság" vagy "Mostanában"

MI VAN? Az utóbbi 5000 évből 4900 évben nemhogy az emberek már szexeltek 14-18 évesen, de rengtegszer már házasok is voltak.

Csak mert volt egy pár prűd, visszafogott évtized az emberiség történetében (a világ egy részén), azt mindjárt rengetegen standardként akarják eladni a fejükben, mintha mindig úgy mentek volna a dolgok és az lenne a "normális".

2017. máj. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!