Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom színleli az orgazmust, mit mondjak neki, hogy megváltozzon?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 16:54
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja orgazmus előtt, hogy forduljak el? (Az sem biztos, hogy orgazmusa van.)
2017. máj. 26. 18:22
12/18 anonim válasza:
Hogyne tudna színlelni. Nyög össze-vissza, mintha elment volna, kiveszi, kotont gyorsan lekapja, kidobja a kukába, oszt kész.
13/18 anonim válasza:
Pasik nem tudják színlelni mert ha orgazmus van akkor ondó is ondó nélkül nincs orgazmus
14/18 anonim válasza:
miiért színlelné??? de komolyan?
15/18 A kérdező kommentje:
De ha nem is az jön ki a farkából, aminek kellene? Nem értem én ezt az egészet. Most akkor van színlelés, nincs színlelés férfiaknál?
2017. máj. 26. 20:03
16/18 anonim válasza:
Nincs.
Egy egyszerű módszerrel azonban könnyedén megállapíthatod, hogy a csúcsra jutott-e partnered. Ha valami fehér dolog jön ki a péniszéből, mely utána lelankad, elélvezett – ha semmi sem, vagy pedig más színű anyag, akkor nem.
17/18 A kérdező kommentje:
Ez az, de az én barátom többször is el tud sülni, anélkül, hogy lelankadna. Ezért gondolom, hogy színlel.
2017. máj. 26. 20:50
18/18 anonim válasza:
Ez mekkora😅 aszondja nem érti😅
Lehet teletolja magát viagrával azt nem lankad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!