Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éltem át eddig egy barátommal sem soha orgazmust?
Valószínűleg ha ujjazod magadat, több inger ér, mint egy pénisszel szex közben. De ez nem gond, a nők túlnyomó része nem is képes hüvelyi orgazmusra (eddig nekem sem volt még soha).
20N
feszült vagy, másra gondolsz.
És/Vagy egyik barátod sem tudja, mi a jó neked.
Amikor megkérdezik, hogy jó neked, akkor mit mondasz?
Rutintalan partnereid voltak. Akkor is ha mast allitanak. Milyen mar orgazmus nelkul elengedni a csajt?
Volt mar olyan no nalam akinek nehezebb volt orgazmust elernie, sot mondta is az elejen, hogy ne aggodjak ha igy lesz. De nekem csalodas lett volna. Igy tudatosan keszultem arra hogy sok fajta izhatas erje. S sikerrel is jartam. S talan ezert nem csak egyszer csengetett be hozzam hogy epp raer.
40f
ha te el tudsz sülni partner nélkül, akkor nagy valószínűleg csak bénák a partnerek, mert nem tudnak felizgatni.
Az egyetlen "baj" te oldaladról, ha annyira befeszülsz egy másik ember társaságában, hogy amiatt nem megy.
De őszintén egy pasinak azt is meg kell oldania.
DE!
Ne bízz mindent a pasidra, ha annyira nem megy a másikkal, akkor segíts rá, ne várj sült galambot, maszturbáljatok együtt, vidd el magadat az orgazmusig, tanítsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!