Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ehhez?
A baratomnak jovo heten lesz a szulinapja es szeretnem meglepni. Mar elterveztem hogy mi lenne de erdekelne a fiuk velemenye hogy mit szolnanak egy ilyenhez illetve hogy ha vannak meg otletek akkor azokat is szivesen fogadom. Szoval eloszor csak csokoloznank meg tipi-tapi es kb. olyan 10 perc utan mikor mar kicsit belelendultunk akkor mondanam neki hogy 1 perc es jovok. Addig gyors kirohannek a mosdoba es atoltoznek egy kicsit hosszabb ingbe alatta pedig harisnyakoto es szexi fehernemu. Beraknek 2 szamot es sztriptizelnek neki de szigoruan csak ugy hogy nem erhet hozzam. A zenek vegen kikotoznem az agyhoz es beteritenema testet vegig csoki szosszal vagy tejszibhabbal es elkezdenem lenyalogatni rola es csokolgatni es addig huzni amig azt nem erzem hogy mindjart szetdurran. Mikor ugy erzem hogy mar nem birja tovabb akkor leszopnam (addig meg csak a farkahoz se ernek, csak a teste tobbi reszet kenyeztetnem), aztan beleulnek es meglovagolnam.
Szoval mit gondoltok? Valami javaslat meg? Illetve meg olyan kerdesem lenne hogy honnan lehet rajtatok latni azt hogy mar megorultok ha most rogton nem dughatjatok meg a csajt? Baratom eleg csendes es neha nem tudom mi jar a fejeben :D
Privit nem kerek es bocsi hogy nincs ekezet
22L
Szrintem hagyd a tervezgetést, abból sose szokott jó kisülni. Hagyd hadd menejenek a dolgok a maguk útján.
Nálunk egyik szülinap másnapján az volt az " ajándék ", hogy egész nap ki sem keltünk az ágyból szinte, igaz, azóta ez nem csak " ünnepeken " fordul elő.
Na arra akartam kitérni, hogy ne tervezz, csináljátok ahogy jön, mindent bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!