Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a pasik hogx...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a pasik hogx a nők szerint a pénisz jól néz ki?

Figyelt kérdés

és még fotókat is küldözgetnek ról egyesek :O igazából én ezen a mai napig meg vagyok lepődve.. sőt szerintem egyyébként a pénisz elég csúnya meg én nem is szeretem a látványát :S nem is szeretek ránézni az jó érzés amikor szeretkezünk vagy amikor bennem van kinézetre szerintem elég visszataszítóak

szerintem a punci sokkal szebb meg az is olyan furcsa amikor lankadt akkor meg még viccesen is néz ki

amúgy nem vagyok se leszbikus se biszex csak ez így érdekel hogy honnan jött ez nekik?

2017. máj. 24. 18:50
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

komolyan mondom megáll az eszem és így is kapok privát üzenetet hogy mit gondolok a péniszükről... azért ez mr több a soknál..

Nem hiszem hogy ne lennék normális vagy egészséges.. mint ahogy a többi barátnőm se illetve a női kommentelők akik hasonló véleményen vannak mint én

2017. máj. 24. 19:25
 22/43 anonim ***** válasza:
19%
Hölgyeim, ez már azért álszentség!
2017. máj. 24. 19:26
 23/43 anonim ***** válasza:

lol itt mindenki egy közvélemény kutató iroda.

amúgy azért hisszük azt, mert gyönyörködnek benne a hölgyek és becézgetik. basszus én is közvélemény lettem.

2017. máj. 24. 19:37
 24/43 anonim válasza:
79%

tökéletesen egyet értek a kérdezővel szerintem is az bá inkább furcsa mint undorító de én se szeretem látványra nem egy vonzó dolog..

Amúgy dettó én barátnőim is akikkel kibeszéltem ezt a témát úgyanígy vannak vele bár engem főleg nagyon a golyók (vagy hogy mondjam :D ) zavarnak hogy ott össze vissza fityeg meg lóg tiszta haszontalan..

2017. máj. 24. 19:50
 25/43 anonim ***** válasza:
33%
vannak a nők, akik olvasgatnak a szexről itt. és vannak akik csinálják. az egyik csoport gyönyörűnek találja. na melyik?
2017. máj. 24. 19:52
 26/43 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem szimplán csak idétlenül néz ki. A barátom is mindig félmeztlenül mászkál otthon (alul meztelen), hogy "elcsábítson", nem hiszi el, mikor mondom neki, h én a felsőtestre sokkal jobban felizgulok, mint hogy a péniszét mutogatja nekem.
2017. máj. 24. 19:53
 27/43 anonim ***** válasza:
4%
Kedves kérdező!! Ha nő vagy,és nem tetszik a pénisz látványa,akkor talán nálad lehetnek gondok!!! Az isten úgy teremtette az embert hogy az ellentét vonza őket. Persze húllott némi porszem a gépezetbe.
2017. máj. 24. 20:01
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Jó kis vita lett ebből :D

Egyébként most komolyan kérdem, ti nők azt gondoljátok, hogy a punci az szép?

2017. máj. 24. 20:11
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de nem véletlen, hogy önmagában a pénisz látványa a nők többségének nem tetszik. Egyszerűen nem szép látvány, mondjuk a miénk sem. De! Amikor oda vagyok valakiért akkor az ő péniszéért oda vagyok és imádom kényeztetni mert ez örömet okoz neki és mert mert az a pénisz nekem is örömet okoz. Én pl szeretem ha nagy ami bennem van. De nem nézegetek péniszes képeket, és nem vagyok kíváncsi idegen férfiak szerszámára. És nem véletlen, hogy a gyerekek előtt nem szívesen mutogatja a többség a nemi szervét és egy gyerek számára sokkoló lehet ezzel találkozni. A férfiak nézegetnek meztelen nős magazinokat a nők nagyon ritkán nézegetnek meztelen férfiakat. És ez nem prüdéria.
2017. máj. 24. 20:14
 30/43 icu75 ***** válasza:
72%

Elnézést kérek előre, valószínűleg kisebbségben maradok a véleményemmel, de szerintem a pénisz jól néz ki. Engem mindig is lenyűgözött a sokféle méreti/alaki változatosság, a kirajzolódó erek,selyemfinomságú bőr. Nem is beszélve amikor puha kis valamiből betonkemény és impozáns lesz egy "Csók" hatására, az számomra a "békából lett királyfi" csodája!

Hatással van rám a látványa csak képről is.

2017. máj. 24. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!