Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt, aki szívesen kipróbálná a folytogatós szexet?
Figyelt kérdés
Több olyan lánnyal voltam, akivel finomabb változatban kipróbáltuk, és nagyon élvezték, hogy kiszolgáltatott helyzetben vannak. Volt olyan lány, aki másként igazán nem is tudott felizgulni. Én is nagyon szeretem csinálni, de az utóbbi időben nem igazán volt olyan partnerem, aki nyitott lett volna a dologra. Van köztetek olyan, akit felizgat, ha szex közben fogják a nyakát, és a férfi kontrollálja a légzését?
30F
#szex #folytogatós
2017. máj. 23. 21:56
2/7 anonim válasza:
Idióta vagy... Menj el orvoshoz.
3/7 A kérdező kommentje:
Belátom, hogy betegesnek tűnhet. Egészen addig, amíg nem húzza a lány a kezed a saját nyakára, és nem kér meg rá. Van akinek bejön, van akinek nem.
2017. máj. 23. 22:13
4/7 anonim válasza:
Nekem a víz alá nyomás jön be. Oda vissza Szeretem lenyomkodni a lányokat és azt is ha engem nyomnak le. 39F
6/7 anonim válasza:
Mar megint szexpartner kereso? Am nem ertem miert is nem lehet itt meresni? Xd
7/7 anonim válasza:
39 éves léttedre még mindig gyerekes vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!