Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smallpenisxd kérdése:
Hány évesen láttatok előszőr péniszt lányok?
Figyelt kérdés
Állt vagy logott? szőrős volt? mekkora volt? hogyan láttad meg?2017. máj. 23. 19:47
3/15 A kérdező kommentje:
és hogyan láttátok meg?
2017. máj. 23. 19:50
5/15 anonim válasza:
Az 1 évvel fiatalabb öcsémmel sokszor volt hogy olyan 7-8 éves korunkig együtt fürödtünk, együtt fürdettek minket. Mindenféle perverzkedés, szexualitás nélkül.
21/L
6/15 anonim válasza:
Kb 10 éves lehettem amikor véletlenűl be nyitottam Apukámra de azzal a lendülettel be is csuktam az ajtót. Nem emlékszem a részletekre. Ez 13 éve történt.
7/15 anonim válasza:
Azt ki felejtettem hogy fürdőszobába nyitottam be
8/15 anonim válasza:
Ja mert azt hittük egyébként ,hogy a kamrába.:)
9/15 anonim válasza:
Ténylegesen elsőre kislányként, amikor apumra rányitottam a fürdőben.
Szexuális kontextusban 18 évesen. Jó nagy volt.
10/15 anonim válasza:
csak az már nem véletlen volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!