Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt az első benyomásotok mikor elöszőr láttatok vagy fogtatok merev péniszt? KORT IS LÉGYSZI
13 voltam (épphogy nem 14).
Meglepődtem, hogy mekkora. Furcsa volt az érintése, hogy egyszerre kemény és kicsit puha. Nagyon tetszett. Az egyik felem be akarta kapni, a másik tiltakozott. 16/L
Én nem mertem megfogni,a barátom tette oda a kezem.:)
Az első benyomás az volt hogy mennyire kemény,puhábbnak gondoltam.Attól mindig féltem hogy mi lesz ha megömlése lesz a fiúnak,szóval milyen állagú anyag jön ki belőle.
Aztán lassan belejöttem,nekem kinézetre kimondottan szép egy férfi hímvessző.:)20/L
Én először nagyon féltem, nehogy kárt tegyek benne :D tetszett, mert nagyon szép, ápolt a barátom pénisze. Simogattam, játszottam vele kicsit, aztán be is kaptam. Azóta is nagyon szeretem mindenhogyan kényeztetni.
16 voltam akkor, Ő nekem az első minden tekintetben, és azóta is együtt vagyunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!