Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már volt szeretője, szexkapcsokata . Azoktol kérdezem hol ismertétek meg egymást?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 11:49
1/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy volt és az baráti társaságból született
2017. máj. 23. 11:50
3/8 anonim válasza:
Az egyetemen mellém ült óra előtt a többszáz fős előadóteremben. Megszólított, beszélgettünk, óra után pedig elkérte az elérhetőségem.
21/L
4/8 anonim válasza:
Nekem több is volt. Mindet a neten ismertem meg, volt, akit célirányosan, szexpartner kereső oldalon, és volt olyan is, akivel egy anonim fórumon, mint például ez is, beszélgetés, levelezés után alakult ki kapcsolat.
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt több, bár azok nem lettek szexkapcsolatnak kimondva. Ha elmondom, hogy mi a helyzet valójában - kapcsolatban voltam / vagyok -, egyik sem állt volna le velem.
Így meg, amíg tartott a dolog, addig jó volt mindkettőnknek..
6/8 anonim válasza:
Interneten chat.hu-n. Ennek 12 éve.
7/8 anonim válasza:
Én badoon főleg. De azért nem volt egyszerű összehozni egyiket sem.
8/8 anonim válasza:
gyk-n ismertem meg 3 lányt és nagyon jó volt mindegyik kapcsolatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!