Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szánalmas, ha egy férfi művaginát vesz, és azzal maszturbál?
ma 14:03
Ez nem önsajnálat hanem realitás. Ez az amit az okos nők sohasem tudnak megkülömböztetni. Csak fújják-fújják a magukét,azzal kötelező egyetérteni.
Hát, végigolvastam ezt az egészet. Érdekes volt :) Annak szánalmas, aki így gondolja. Én nem minősítem sehogy azt, hogy van otthon egy. Az exemmel eléggé szexfüggők voltunk, pláne én és akkor vettem, amikor egy évre külföldre ment a munkája miatt. Párszor kipróbáltam, viszont nem jött be. Nem csak hogy egy kicsit sem tudta visszaadni az igazi szex érzését, de egyenesen kellemetlen és fájdalmas volt a használata.
Van vibrátorom is.
30-as: mire lehet használni kettesben? Mondjuk hátulról csinálod és közben oda lehet érinteni a lány hátsó bejáratához. Sokan imádják. Más pózokban izgathatod vele a csiklóját. Például ha misszionáriusban toljátok, akkor a csaj izgatja vele a saját csiklóját. Ahogy mozogsz, időnként hozzáér a farkadhoz és te is kapsz a rezgésből egy adagot, isteni :)
Egyedül, férfiként is sok dologra jó :) Verés közben izgathatod vele a zacsit, verheted úgy, hogy teljes hosszában odafogod a farkadhoz, esetleg néha hozzáérinted a végéhez. Sokat rápakol az orgazmus erejére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!