Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ezek közül melyik punciszőrfazon jön be a legjobban?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 00:32
21/35 anonim válasza:
1-2- es szuper, 3- asnak fűnyírót!
22/35 anonim válasza:
Az 1 a legjobb, még a 2 is sexi, de a tobbi már nem jon be. Megjegyezném, hogy az totál csupasz számomra még akkor is mindig csupasznak számít, ha a csaj nem tudja frissen leszedni, azaz esetleg ott van pár miliméter szor.
26F
25/35 anonim válasza:
Leginkább a 2 és a 3. :) Persze a csupasz se rossz, de a szőrös jobban izgat, tulajdonképpen még a 4. is tud tetszeni, de nyalásnál nem előnyös.
26/35 anonim válasza:
Rendesen szőrös. Imádom a szőrös puncit. (le lehet pontozni de nekem ez izgató.) 20/F
27/35 anonim válasza:
Mi van? Mar azert is le kell pontozni, mert elmondtam a sajat velemenyemet? Hozzateszem egy kerdezo oldalon? Csak azert mert ti a szoroset szeretitek? En meg a csupaszt irtam? Hat pontozzatok. Bezzeg a troll valaszokat meg szavazzatok. Jok vagytok. Grat. :)
28/35 A kérdező kommentje:
"Mar azert is le kell pontozni, mert elmondtam a sajat velemenyemet?"
hát ha nem tűnt volna fel ez már jó ideje így megy ezen az oldalon :/ nem hiába szoktam mondani hogy át kéne szervezni az oldalt és csak a kérdező tudja értékelni a kérdésére érkező válaszokat
én mondjuk mindenkit lájkoltam aki a kérdésemre válaszolt
2017. máj. 23. 18:26
29/35 anonim válasza:
1. és 2., de a legjobban az tetszik, amikor egy kis csík meg van hagyva, illetve ha kicsit borostás.
30/35 anonim válasza:
Számomra mindegyik egyformán vonzó! :)
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!