Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi egyáltalán, aki szexelne, létesítene szexkapcsolatot olyan nővel, akinek sztómája van?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
Igen ez lenne a kezenfekvő. Egyetlen baj van ezzel, hogy nagyon leszűkül a kör. Kb.mintha neked azt mondanak, hogy csak olyan nővel jöhetsz össze, aki 163-165 cm magas. Sőt, ez esetben még szerintem joval nagyobb is a választékod mint nekem.
2017. máj. 21. 23:53
13/14 anonim válasza:
Feltételezem ha ismerkedsz ez nem derül ki azonnal. Ha szimpatikusnak talál, van összhang, akkor nem ez lesz ami miatt ne működne.
Ha pedig egy éjszakás és nem párkapcsolat ott is már jószerével az ágyban derül ki. Ez már neccesebb, mert aki ezzel nem tud mit kezdeni azt lehet nem érinti jól, de a szexbe bele nem szól, és attól még lehet nagyon jó. Így szerintem ez ne aggasszon, mert szerintem ha te jól állsz hozzá, nem aggasztod magad akkor szerintem ezzel nem lesz gond.
14/14 anonim válasza:
Ha tetszik a nő, akkor miért ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!