Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál hogy van ez?
Kölyök koromban végig d.gtam fél thaiföldet gumi nélkül, kutya bajom soha nem lett. Aztán már bölcsen éretten itthon egyetlen egyszer egy decens köztiszteletben álló tanárnénit, aztán alig tudtak kigyógyítani.
Ezzel NEM azt akartam mondani, hogy dugj gumi nélkül, nekem akkor ennyi eszem volt. Már több van. :)
Először is a legtöbb szobáztató prosti tisztább mint az átlag ember. Ők jobban félnek attól hogy elkapnak tőled valamit mint te tőlük.
Amúgy meg hogy is gondolnád hogy felállna neked ha undorral közelítenél??
A prostikkal az a baj hogy a testüket megveheted a lelküket viszont nem, emiatt gyakran érezni lehet h nem akarnak téged és ez nem egy jó érzés. Viszont ilyen alap érzések nélkül a szex kifejezetten rossz. (erre van a "barátnő fíling" kifejezés, illetve annak hiánya, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a férfiak java részének a "nő" nem egy darab húst jelent hanem a nő lelkét is) Ha te így mész oda akkor szerinted mi sülne ki belőle. Szerinem előbb tegyél rendet a fejedben vagy hagyd a dolgot!
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!