Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy nézegetem a csajok seggét, meg kell állapítsam, hogy kis farokkal hátulról nem lehet kielégíteni őket. Min.18 cm kell vagy nagyobb. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kis farokkal max 5 cm menne bele hátulról vagy még be se lehetne tenni...
Volt már olyan aki inkább nem is próbálkozott hátulról a kis farka miatt ?
2017. máj. 20. 11:44
21/25 anonim válasza:
nekem 20 cm és barátnőmnek cseppet sem fáj kutya pózban amúgy olyan 1 2 cm ami nem megy be kb
22/25 anonim válasza:
pont, hogy az ilyen póz csak kis farokkal élvezhető... a barátomnak 18 felett van, és iszonyatosan fáj úgy, nem is hagyom
mivel kutyapózban a legmélyebb a behatolás, elég baromság, amit írtál
23/25 anonim válasza:
jah tul zsiros a segguk..egy jo feszes fiupopo,az az igazi
24/25 anonim válasza:
véleményem, hogy te még sosem szexeltél
25/25 Nagy_Manitu válasza:
Az én 42 cm-em sem elégsajnos...
Ne akarj háturól. Csakis távolsól, levelben elküldve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!