Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy nézegetem a csajok seggét, meg kell állapítsam, hogy kis farokkal hátulról nem lehet kielégíteni őket. Min.18 cm kell vagy nagyobb. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kis farokkal max 5 cm menne bele hátulról vagy még be se lehetne tenni...
Volt már olyan aki inkább nem is próbálkozott hátulról a kis farka miatt ?
2017. máj. 20. 11:44
12/25 anonim válasza:
Valahogy nem tudni miért, nem vagy jó anatómiából/térgeometriából?...
Ha a combod előre emeled, a testeddel 70-80-90-130 fokos szöget zár be, akkor ami a lábad között volt álló helyzetben, az most szabaddá válik. Pl. a heréden ülsz, ha leülsz, nem?
A punci se mászik előre a két lába közé, ha leül a nő! A punciján ül.
Láttál 4lábú emlős állatokat? Látod, hogy hátrafele van a puncijuk? Az embernek is pont úgy van.
13/25 anonim válasza:
És még szét is tudja nyitni a lábát!
15/25 anonim válasza:
Az ánusz nem a valahol bent mélyen helyezkedikel,sőt...gondolj bele ha úgy lenne akkor a lányok nem tudnák rendesen kitörölni.
16/25 anonim válasza:
15: Vaginális aktusra gondol szerintem.
17/25 anonim válasza:
#11 es nagyon jó a második forma a jó
18/25 anonim válasza:
francokat kutya pózba mindig fájni szokott a lányoknak te tuti szűz vagy vagy nem tudom mi ért téged
19/25 anonim válasza:
mi anált mindig úgy csináltunk hogy hason feküdtem. és éreztem rendesen. kutyába nem jó mert szerintem nagyon fáj.
20/25 anonim válasza:
Nem is tudom talán egy nőt ismertem idáig akiben nem akadtam nagyon fenn hátulról.15cm simán bemegy hátulról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!