Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlét után mit csináltatok?
Gondolok itt arra, hogy a lány nagy eséllyel vérezni fog és akkor mit csináltok ha rámegy a lepedőre?
Illetve mennyire szeretek a fiúk elsőre gumival csinálni, mert én nem szeretném anélkül meg nem is szeretném hogy rám menjen el vagy higy lenyeljem..
(Mindketten szűzek vagyunk)
Először pettinggel kezdjetek. Alapból ne is akarj lefeküdni a másikkal, ha nem tudod a testnedvét elfogadni: "nem is szeretném, hogy rám menjen el, vagy hogy lenyeljem".
Ha nem is fogadod el őt a testnedveivel, akkor az egész távolságtartó kielégítésről szól.
És nem! Nem azt mondom, hogy nyeld le szónélkül, és azt se hogy az arcodra vagy akárhova élvezzen. Egyszerűen a kezdő kiindulás ami hibás.
Pettinggel kerüljetek közelebb egymáshoz az elején.
Ami meg a fő kérdést illeti, ... mi van akkor ha rámegy a lepedőre ? Ki kell mosni. Ha még hevesebbek is vagytok, akkor egymást fogjátok összeizzadni meg nyálazni össze vissza cserélitek a testnedveteket. Mire számítottál? Az együttlét nem egy makulátlan dolog.
Ha vérzés lehetősége fennáll (ugye havi kb egyszer), akkor arra van kifejezetten egy kiselejtezett törülközőm.
Ha nincs más, akkor KELL a gumi. Ajánlom, vegyél Te is! :)
Tudod mit csináltunk? Szeretkeztünk :)
Nálunk nagyjából úgy zajlott, hogy felfedeztük egymás testét... jobban.
Pettingeljetek sokat, hogy meg legyen az úgymond "alap". Ott megismeritek a másik reakcióit bizonyos dolgokra.
Lehet, hogy fogsz vérezni, de nem biztos. Én pl. nem véreztem egyáltalán. Nekem nem is fájt szinte.
Hosszú előjáték legyen, lazuljatok el mindketten, figyeljetek arra, hogy elég nedves legyél és akkor nem lesz gond. Valószínű nem az első alkalom lesz az legfenomenálisabb együttlétetek, de az sem lenne jó, ha nagy csalódás lesz az egész.
A barátod biztos figyelmes lesz és vigyázni fog rád:) Majd vezetitek egymást, hogy kinek mi a jó. Rá fogtok érezni.
Mindenképp védekezzetek, az nagyon fontos. Itt nem a szereti gumit, nem szereti a gumit dolognak kell érvényesülnie, gondolom nem szeretnétek rögtön az első alkalommal babát. Később a védekezés fajtáján lehet változtatni, ahogy nektek kényelmes.
Ha védekeztek gondolom gumiban fog elmenni, amit meg nem szeretnél azt mond el neki. Nem lenne jó egyikőtöknek sem, ha úgy kezdenétek, hogy ráerőltettek egymásra olyat, ami nem jön be. Biztos meg fog érteni.
Sok szerencsét! :)
Nem kell arra számítani, hogy nagyon fogsz vérezni, nekem pl csak a fehérneműmön látszott egy picit, szó sem volt arról, hogy a lepedőre menjen, inkább olyan volt, mint a ciklus után, amikor azt hiszem már vége, de még picit maszatolok... bocs a részletes válaszért...
És ismerd meg a testét, a legtöbb nő szereti a spermát, annyira jó érzés, amikor el tudod juttatni a párod a csúcsra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!