Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet besololni a péniszt méretre? Ez reális?
18-19-20-21 : Álom mindenkinek
17 : Amivel kb. mindenki kiegyezne
16 : Inkább már kicsinek gondoljátok
14-15 : Kicsi
13 és alatta : Használhatatlan
Egyáltalán nem. Én például félek a nagyoktól. Nem próbáltam, de ideges lennék ha azt látnám.
20L
Semennyire sem reális...
10-12: kicsi, de ha ügyes vagy bármire jó
13-16: átlagos, szinte minden csaj szereti
16-20: néhány csaj imádja, sokaknak mqr nagy, 20+: inkább átok...
Nem úgy van, hogy ide a 18 alattiak nem jöhetnek be?
Ezt kb. egy 12-13 éves hülye gyerek írhatta, mert az értelmi színvonal az ott van.
azt hiszem eltelhet még 500 év, de a fiatalok akkor is ugyanilyen listákkal fognak jönni.
én amióta aktívan élek szexuális életet, rájöttem, hogy a 17 centim már problémát okoz. nem egyszer történt meg, hogy fájdalom miatt vagy vérzés miatt meg kellett szakítani a szexet, mert túlságosan benyomtam, megütötte a méhszájat vagy megsértett valamit. ezek után nem bánnám, ha inkább csak 16 cm lenne, azzal is ugyanúgy élveznék, de legalább nem kellene félnem néhány pózban.
amúgy is a vastagság sokkkkkkal fontosabb, egy lány egy vastag 13 centissel sokkal jobban élvezi mint egy vékony 17 centissel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!