Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen kis pénisszel kilehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kis pénisszel kilehet egy nőt elégíteni?

Figyelt kérdés
8-9 cm állva, átmérő 2,5, visítva talán 3 cm....

2017. máj. 17. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, mekkora van hogy lekoptatnak a nők. ?
2017. máj. 17. 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Miért kell áltatni magatokat?

Szerintem ez nagyon kicsi, de gondolom, troll is a kérdés.

2017. máj. 17. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Ezzel valamit kezdeni kéne.

[link]

2017. máj. 17. 23:36
 14/18 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok,nem túl nagy
2017. máj. 18. 00:47
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Valóban nem túl nagy és a vastagsága (ami igazán számítana) sem olyan túl fickós.

Viszont nincs veszve minden remény.

Nekem a 4-4,5cm átmérőjű farkamra mondja a barátnőm, hogy ez sok és feszíti néha. Egy ujj elég neki punciba kettőtől már feszeng. Tényleg nagyon szűk.

Egy ilyen lánynál nem szenvednél hátrányt. Csak ugye az ismerkedés során nem kezdheted azzal, hogy "Szia, nekem 9/2,5-ös, a puncidnak az elég?"

Bár lehet, hogy csajozós szövegnek nem is rossz. :)

Viszont ami a lényeg, Ekkorával a hüvelyben a G-pontot még bőven eléred, megfelelő pózban, és ha azt tudod izgatni, akkor el tud élvezni ekkorától is.

De ehhez kell egy kis idő, hogy "összecsiszolódjatok".

Minden esetre ne stresszelj. Csajozz. Amelyik emiatt koptat, az ennyit ért. Amelyik viszont nem, abból még akármi is lehet. Nem minden csaj méretmániás, és ha megtalálod a megfelelő pózokat akkor még teljesíteni is tudsz, de ha mégsem még mindig ott az ujjad és a szád. ;)

2017. máj. 18. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Ki lehet elégíteni egy nőt? Igen!

Csak maga a pénisszel? NEM!

Én sokszor még le sem vetkőztem teljesen amire a feleségem már 2 orgazmuson túl van és néha már annyira "kielégül", hogy a sima szexet alig bírja végig csinálni.

Persze a legjobb ha a pénisz is hatalmas szerepet játszik ebben, de az megnyugtató, hogy nem kell pénisz, hogy kielégíts egy nőt.

2017. máj. 18. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy nőt ki lehet elégíteni vele, hiszen egy nő nem rókaodú odalent, mivel nem dug 14-15 éves korától, nem is adja oda magát a 2-3. randin, valamint ad magára és végez intim tornát. Ez a nő. A többi r betűvel kezdődik és nekik a 18-20 cm ajánlott vagy a lóé.
2017. máj. 29. 12:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocsi szerintem kicsit nehézkes. Szexeltem ilyen méretű palival, es nagyon gyakran kicsúszott:/
2017. jún. 12. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!