Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm-es (merevedett állapotba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm-es (merevedett állapotban) pénisszel ki lehet elegíteni egy lányt? Létezik egyáltalán ekkora óvszer?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 02:10
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ekora meretel nem lehet kielegiteni egy lanyt :D en elkuldenelek :D
2015. dec. 16. 02:12
 2/5 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Láttál már óvszert? Egy kis lapos karika 1cm sincs.
2015. dec. 16. 02:12
 3/5 Carragher_x ***** válasza:
100%

Persze, hogy ki lehet. A női hüvely átlagosan 10 centi, a nagyon érzékeny területek meg a bejárat környékén és pár centivel beljebb vannak.

Az óvszer nem hosszra, hanem vastagságra lehet esetleg különböző méretű, felhúzásnál le kell tekerni, szóval ugyanúgy jó 12 centire is, mint kétszer akkorára.

2015. dec. 16. 03:48
 4/5 anonim ***** válasza:

ki lehet, én egész könnyen kielégítem az enyémet az ujjammal (talán egyszerűbben mint a farkammal) és az ujjaim 9-10 centisek(most mértem)

Óvszer jó rá

Amúgy ebben az esetben sokkal jobban számít, hogy mennyire vastag a szerszám.

2015. dec. 16. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

páromé kb ekkora, ki tud vele elégíteni

eddig minden gumi jó volt rá

2015. dec. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!