Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszat tesz egy friss kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat tesz egy friss kapcsolatnak, ha csak heti 2 szer szexelünk?

Figyelt kérdés
Találkozni találkozunk 4-5 nap a héten, de mivel nem tudjuk ágyban csinálni, ezért nem igazán van kedvünk többször, vagyis a vágy meglenne de a körülmények elnyomják. Mondjuk nekem elég, de ő férfiként mondja is hogy több alkalmat szeretne. Elrontja ez a dolgokat? Vagy ellenkezőleg, legalább tovább megmarad a lángolás?
2017. máj. 17. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Nem,én egynek is örülnék!:-D 21/L
2017. máj. 17. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Az utóbbi
2017. máj. 17. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
lehet még oké, de egy idő után frusztráló lesz, szóval valamikor kell alkalmat keríteni a kitombolásra (szülők elmennek egy hétvégére vagy haver kecója vagy bármi)
2017. máj. 17. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

Egyértelmű, hogy nem tesz jót a kapcsolatnak.

Mivel egyértelmű, hogy több az igénye, ezt a tudtodra is adja, így előbb vagy utóbb lehet, hogy keres egy olyan kapcsolatot, amiben normál mennyiségű szex van.

Tudod én már egy több, mint 10 éve tartó kapcsolatban vagyok benne, de heti 2 szex még nekem is kevés. Pedig még nő is vagyok.:)

2017. máj. 17. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
AKkor hol csináljátok? Erdőben?
2017. máj. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!