Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha a barátnőtök lenyeli a spermát?
ez most olyan, hogy te szereted e a brokkolit. És jön egy lány, teletömi a szádat brokkolival majd azt mondja, hogy "ha szeretsz, akkor lenyeled" és nem érdekli, hogy te mindjárt elhányod magad.
Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy ha valaki szerelmes beléd, soha nem fogja azt mondani, hogy le kell nyelned a brokkolit, csak azért, mert ő szereti, mert tudja, hogy rosszat okoz neked.
Ez elvárás? Én azonnal szakítanék veled. Szerintem nem kéne ezt elvárnod a barátnődtől, nem mindenki van oda ezért. A barátom nem szeret a számba élvezni, sőt egyszer se kaptam még. Mindig azt mondja hogy: Az nem oda való és nem azért van.
Jobban inkább a fenekemre és mellemre szereti.
18/L
A legtöbben szerintem szeretik ha a partnerük lenyeli.
Én például undorodom a spermám szagától. Ha szájba megyek el és le is nyeli az a legtisztább.
Egyébként ha kiköpi nem zavar, de azt is csinálhatja illendően, zsepibe.
"En meg lanykent mindig kerem is a szamba, mert izgat. Le is nyelem."
Írta egy 120 kg os kamionsofőr, aki most a pihenőidejét tölti, és a társa vezet.
Hát #17, ahogy Fábry mondta volt, mindegy, hogy nő vagy férfi, lényeg, hogy perverz legyen.
Nekem is volt #9-sel azonos gondolkodású barátnőm.
Egyébként ez az egész lenyeli-nem nyeli túl van dimenzionálva, a szex nem csak a szájbaélvezésről szól.
Na milyen elvárásaink vannak..? Hallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!