Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés az amikor eloszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az amikor eloszor leszopnak? Sose volt még barátnom és nem tudom mire számitsak, egyáltalán milyen az ha egy csaj ér hozzá a péniszhez? 18f

Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 00:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Én szerencsére nálam 20 évvel idősebb de fiatalos nőt fogtam ki elsőre. Ő vette el nekem. Fiatalabb korában prosti volt és szeret szopni. Engem rendesen és profin leszopott. A fellegekben jártam. Utána dugtunk is. És hogy milyen egy nő érintése? Puha, érzéki és tudja használni. Lehet hogy rögtön elsülsz. Sok szerencsét az elsőhöz.

32/F.

2020. aug. 7. 23:57
 12/12 anonim ***** válasza:
19%
Bő 3 éves kérdést emeltél ki, akkor még mindig nem?
2020. nov. 20. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!