Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak! Engednétek, hogy egy fiú megnyalogassa a herezacskótokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit kérnétek érte?2017. máj. 16. 21:03
11/33 anonim válasza:
Miért vagy ilyen idióta kérdezô?
12/33 anonim válasza:
Hetero szexuális vagyok. Kicsit sem vonzódok a férfiakhoz, de részegen akár azt is megengedném, hogy leszopjon egy férfi. Józanon már más kérdés.... lehet ha a fiú nőies és soha többet nem találkoznánk.
13/33 anonim válasza:
Annak aki hetero, ez nem nagyon fér bele...
14/33 A kérdező kommentje:
Kár, pedig reménykedtem.
2017. máj. 17. 11:12
15/33 anonim válasza:
Engedném,és azt kérném,hogy szopjon is le!
16/33 anonim válasza:
Én s**gbe is b**znám, ha hagyná. Lyuk-lyuk, nem? A funkciója ugyanaz: kilőjjek egy patront.
17/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, így igaz. Több ilyen gondolkodású férfi kéne, mint te!
2017. szept. 2. 14:16
18/33 anonim válasza:
Szerintem vannak, csak a börtönben kell őket keresni. :D
25f
19/33 anonim válasza:
hetero vagyok,és tizenévesen többször leszopott egy barátom,én most is enngedném,és at is kipróbálnám,hogy milyen mikor a számba élveznek...
20/33 anonim válasza:
Igen, és világbékét, egy kertes házat, nyaralót, egy intenzív orosz nyelvtanfolyamot és szűz lányok vérét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!