Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak az anyja is képtelen megérteni, hogy a fia miért zárja magára az ajtót?
Teljesen életszerű, hogy egyetem és diákmunka mellett fenntarts egy albérletet. Kedves 68%-os, örülj, hogy a Te párod nem ebben a helyzetben van, de én is érezhetném magam sz@rul, hogy 23 évesen anyámékkal élek, mert nem vettek lakást a fenekem alá, vagy mert nem keresek netto 100-at se, suli mellett.
Más kérdés, hogy akkor rántok rá amikor akarok, sőt, ha úgy van, napi 3x, reggel, délben, este. Nem, nincs lelkiismeretfurdalásom. Voltam albérletben, mikor volt kivel, egyedül viszont nem ment. Köszöntelek a magyar valóságban.
Te figyu, csajszi, nem tom feltűnt-e de rohadtul senki nem kíváncsi már itt a hisztizésedre. Minden egyes válaszoddal csak jobban hitelteleníted magad.
"Nekem ne akarjátok megmondani, hogy nem lehet kibírni 1 napot recskázás nélkül."
Senki nem beszélt egy napról, te funkcionális analfabéta fogyatékos. Hol a f***ban láttad leírva, hogy minden nap verném? Idejössz, begőzölsz, és összehordasz minden hülyeséget, ami eszedbe jut, csakhogy jobban hangozzon a szöveged, kitalálod, hogy én milyen vagyok aszerint, hogy te mit akarsz hinni.
"Anyja nyakán él, nem dolgozik, urológiai problémája van, egész nap veri a f..zát, barátnője sincs. "
Most szakítottam a barátnőmmel, te nagypofájú gyökér, csak ez már nyilván nem érdekel, ahogy más se, amit írok, mert azt már nem vehetnéd bele a szánalmas polemizálásodba meg az alternatív valóságodba. Húzzál már el venni egy hodeg fürdőt, de komolyan. Meg ez a szöveged, hogy "az anyja nyakán él", miközben a kortársaim nagy részénél ez teljesen normális. Nem kérdezed, végzek-e házimunkát, vagy besegítek-e valamivel itthon, vagy mit gondolnak a szüleim erről, csak mondod a magadét, idegbeteg némber. Ilyen csajtól mentsen meg az isten. Már előre sajnálom a szerencsétlen fiát.
"Genetikusként dolgozom egy egyetem orvosbiológiai kutatóintézetében, szóval egy kicsit jobban értek az ilyen dolgokhoz szerintem,"
Szerintem meg nem, de mondjuk pont nem érdekel, hol dolgozol. De egyébként baromi érdekes, hogy téged ez ennyire kiakaszt, hogy képes vagy az eredeti kérdésből kiragadva egy részletet három oldalon keresztül tajtékozva hülyét csinálni magadból. Sokat elárul egy ember sérelmeiről, hogy mi az, amin ennyire ki tud akadni. Téged ez a dolog rettentően frusztrál, tuti, hogy van valami személyes érintettséged a dologban. Itt pofázol, mikor már senki nem kíváncsi rád, ahelyett, hogy megkérnéd a barátodat, hogy dugjon meg alaposan, vagy csináljon valamit a menstruációs görcsöddel.
Kérdező, én a helyedben nem állnék neki darabokra szedni az idegrohamait, felesleges és úgyse fogsz rá hatni, amikor szemmel láthatóan saját magának betáplált vízióin pattog a beképzelt utcai stílusában. Én sajnálom azt a barátot, bár nem ismerem.
A rám vonatkozó részre reagálva, van barátnőm, dolgozok egy helyen amivel elégedett vagyok, mellette tanulok és vannak hosszabb távú céljaim :) Most kitérhetnék arra hogy összesen mennyit veszekedtünk, mennyire jó a szex, vagy hogy milyen könnyen tudnék találni valakit.
Mindenesetre úgy érzem, össze-vissza alapozod a gondolataidat, aminek semmi realitása nincs. Max akkor, ha mindenkit lenézel, aki nem él saját tulajdonolt lakásban a párjával élettársi viszonyban, ami elég merész és elvakult :D De szerintem ott is előfordulhat bizonyos esetekben, ezer okból.
Szerintem nem kell bemutatni az "életet", neked kéne. Meg mi ez a gátlástalan fóbia, lol. Szerinted mi történik ilyenkor, hogy nem tudod feldolgozni, kapsz te farkat rendesen?
Utólag belegondolva amúgy elég sanszos hogy troll vagy, akkor meg pláne sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!