Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a velemenyetek arrol, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol, hogy valaki szexualisan vonzodik az anyja pasijahoz?

Figyelt kérdés
Legjobb baratnomrol van szo. Nincs valami hudesok perverziom, sose fantazialtam nalam idoseb pasikrol, de, hogy oszinte legyek egy "aztak..va" nekem is kicsuszott, mikor eloszor meglattam a pasit. 42 eves amugy, mi 23 es 25 evesek vagyunk. Felelmetesen jo pasi.
2017. jan. 13. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem újdonság.

Pl a Bangó Margit népdalénekes pasiját is elszerette a lánya.

2017. jan. 13. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy baratnomnek nehez, mert egyutt elnek harman (meg tanul). Neha sajat magat veregeti fejbe, amikor elfantazial arrol, hogy milyen lenne vele.
2017. jan. 13. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Megtenné ezt az anyjával? Remélem nem. Amúgy nagyon sok helyes pasi van, keressen másikat, akiért oda lehet.
2017. jan. 13. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva meg kivulallokent is azt kell hogy mondjam, jooooval tobb mint egy "helyes pasi".
2017. jan. 13. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Eléggé ki lehettek, ha más pasijára vagytok rászorulva...
2017. jan. 13. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk raszorulva, de attol meg nem vagyunk vakok. :) egy kerdes volt.
2017. jan. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!