Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után "lehet"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után "lehet" lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, aki elég komolynak tűnik, egy az érdeklődési körünk, stb. Szeretném, hogyha komolyan alakulnának a dolgok, nem futó kalandot szeretnék vele. 22 éves vagyok egyébként. Először csak interneten beszélgettünk, de már az első találkozásnál éreztem, hogy végem. Holnap találkozunk újra, aztán a hétvégén legközelebb. Na itt jön a kérdés, meddig érdemes várni. Mert nem szeretném hogy könnyűvérűek nézzen, és azt sem szeretném, hogy utána esetleg ne vegyen komolyan, ne becsüljön meg. De 22 éves vagyok, nem 16... Meddig érdemes ezt húzni? Az nagyon rossz fényt vetne rám, ha esetleg már hétvégén?
2017. máj. 15. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Simán mehet, nem vagytok tinik.. a szex a legfontosabb alappillére egy kapsolatnak. Hajrá! :)
2017. máj. 15. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt mindenki az agyatlan dugásra bíztatna, először azt kéne kideríteni, ő mit akar tőled, mert nagy szívás lesz, ha a 3. randi után lekoptat pl.
2017. máj. 15. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen az elég gáz lenne. De ahogy én látom, komoly szándékai vannak. A gondolkodása, a beszélgetéseink, egész másnak tűnnek eddig.
2017. máj. 15. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

22 évesen azért segítség nélkül is illene már eldöntened,hogy kivel,mikor akarod magad megdug@tni.

Ne mi döntsünk helyetted.Akkor szexelj,ha jónak látod.Ez csak rátok tartozik.

2017. máj. 15. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Amelyik csaj már randin rámmászna, azt max. dugásra használnám.

Én régimódi vagyok (?), de nekem tetszik,ha egy lányban van tartás és legalább legyen már először belőle párkapcsolat.

2017. máj. 15. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 22 éves vagyok, és a párommal kb két hónap után feküdtünk le. De mi majdnem minden nap találkoztunk ,meg telefonon órákat beszélgettünk.
2017. máj. 16. 07:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg derítsd ki legeloszor, hogy mit akar a srác. De nézz a szavai mogé, egy dugásért mi férfiak behazudjuk nekted a legnagyobb szerelmet is, csak adjatok puncit :D Komolyra fordítva, báz ez tulzás volt, de van benne igazság. Ne higgyj minden szavának elsore.

Ami a sexet illeti, 22 évesen már akkor csinálod, amikor akarod. De ha te tényleg komolyan akarod ezt, akkor szerintem még egy hét ismerettség után ne tedd, foleg ugy, h neten ismerted meg, nem személyesen.

De ez csak az én véleményem.

26F

2017. máj. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!