Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "lehet" lefeküdni vele?
22 évesen azért segítség nélkül is illene már eldöntened,hogy kivel,mikor akarod magad megdug@tni.
Ne mi döntsünk helyetted.Akkor szexelj,ha jónak látod.Ez csak rátok tartozik.
Amelyik csaj már randin rámmászna, azt max. dugásra használnám.
Én régimódi vagyok (?), de nekem tetszik,ha egy lányban van tartás és legalább legyen már először belőle párkapcsolat.
Tényleg derítsd ki legeloszor, hogy mit akar a srác. De nézz a szavai mogé, egy dugásért mi férfiak behazudjuk nekted a legnagyobb szerelmet is, csak adjatok puncit :D Komolyra fordítva, báz ez tulzás volt, de van benne igazság. Ne higgyj minden szavának elsore.
Ami a sexet illeti, 22 évesen már akkor csinálod, amikor akarod. De ha te tényleg komolyan akarod ezt, akkor szerintem még egy hét ismerettség után ne tedd, foleg ugy, h neten ismerted meg, nem személyesen.
De ez csak az én véleményem.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!