Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a mai lányok könnyűvérűek. Mennyire igaz?
Annyira igaz, mint az, hogy csak a 20 cm-vel lehet kielégíteni egy nőt. Van akit azzal, de van akire ez nem igaz.
Nem hiszem, hogy általánosítani kéne, mivel én rengeteg olyan embert ismerek(én is közéük tartozok), akik nem adják könnyen magukat. Én pl 18 évesen még nem fogtam a kezemben péniszt, mert nem játszok fölösleges köröket.
Manapság a többségre igaz, ez az önbizalomhiányukból és naivitásukból is ered, persze még sok oka lehet, hogy miért adják magukat könnyen, például többek között az is, hogy mostanában ez "menő".
19/L
Én nem gondolom így.
Régen is voltak nők, akik szerettek csakúgy szexelni, csak sokkal kevesebb lehetőségük és terük volt erre, mint most.
Ha lemész egy dizsibe vagy elmész egy fesztiválra, ott nyilván több bevállalósabb csaj lesz, de logikus, hiszen azért mennek oda, hogy mulassanak, és ennek sokszor része a pasizás is. Egy könyvtárban nyilván kevesebb lány keres szexuális kalandot, hiszen nem azért mentek oda:D
Sok lány ismerősöm van, de egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik belemennének kötetlen szexbe.
Köszönöm, de szerencsére megvan mindkét kezem :DDD
#1es voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!