Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az uj baratnom szegyenli a melleit. Mi a megoldas?
Figyelt kérdés
Amiota szoptatta a lanyat kicsiket osszebb ment a cicije es utolja sajat magan ezt a reszet. Szex kozben nagyon nehezen sot legtobbszor nem engedi h megfogjam es kenyeztessem. En nagyon szeretem a cicijet es probalom ereztetni vele ill kb ezerszer mondtam neki h nekem tetszik es imadom. O megsem engedi ami miatt elmegy a kedvem. Most is osszevesztunk emiatt es abbahagytam a szexet mer felcseszett. Azt mondta akkor lesz minden rendben ha szilikont csinaltatott. Lassan 2 honapja vunk egyutt es nagyon frusztral hogy nem kaphatom meg ot teljes egeszeben. Mit tegyek?2017. máj. 15. 01:48
1/3 anonim válasza:
Ha ez a probléma tényleg ennyire rányomja a bélyegét az életére, akkor nem hiszem, hogy 2 hónap randizgatás után már annyira el kell tudni engednie magát, hogy hagyja a melleit kényeztetni. Szegénynek nincs sok önbizalma. :( Ha hosszabb időn át nem javul a dolog, nem kezd bízni benned, akkor az önbizalmán talán egy terapeutával való beszélgetés segíthetne neki.
Bár ahogy a leírásod elnézem, ti nem maradtok együtt sokáig. Lehetnél türelmesebb is.
2/3 anonim válasza:
Ez csak egy hülye hiszti. Azt akarja hogy adj pénzt rá hogy meg csináltathassa. Azt nem szégyelli hogy veled van 2 hónapja , holott más csinálta neki a gyereket.
3/3 anonim válasza:
2 hónap után mit vársz? Ennyi idő alatt még rendes bizalom is aligha alakul ki a párkapcsolatban, adj neki időt... Nyilván attól nem lesz jobb, ha akaratoskodsz vele, azzal csak rontasz az ő, és a saját helyzeteden. Dicsérd, szeretgesd, törődj vele, de majd ő mondja, ha akarja, hogy fogdosd a melleit szex közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!