Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti lefeküdnétek valakivel egy Balaton Sound VIP bérletért?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 21:22
22/27 anonim válasza:
# 4
Álmodozz csak, fogadok életedben nem voltál a soundon te retek.
# 7
Hát nem is vagy r_banc, az ingyen csinálja. Te k_rva vagy.
23/27 anonim válasza:
Nem. Ez akkor is csak egy jegy, ahol az 'elit' szorakozik :D Nem halnek bele valoszinuleg ha nem mennek el.
7-es: Kicsit alacsony onbecsulesed van.
24/27 anonim válasza:
Most lehetséges hogy én vagyok a hülye 21 évesen . De ez melyik pasiknak éri meg ? Siófok Petőfi sétányon kap prostit 10-15ezerért rossz lányokon is . Ha valaki egy bérletért le fekszik velem akkor mitől lenne külömb egy prostitól ?
25/27 anonim válasza:
4. Elég túlzás elítek buliznak ott ezen nevetem . Az lenne az elit hogy becucizák a csajok piájit ? Iletve ők is tömik magukat mindenféle tudatnidositó szerekel ? Ha ez az elit akkor Elégé rossz a magyarok nézete .
26/27 anonim válasza:
Elit? Max. a sok felkapaszkodott nouveaux riches.
27/27 anonim válasza:
Én magam döntöm el, hogy kivel fekszem le kivel nem. Ezen pénz vagy bármi más dolog nem változtat. Ha viszont jól nézel ki bejössz normális vagy akkor nem kell semmi se cserébe, persze ha mindenáron adni akarnál egy sound bérletet biztos nem utasítanám vissza. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!