Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti lefeküdnétek valakivel egy Balaton Sound VIP bérletért?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 21:22
11/27 anonim válasza:
A VIP bérlet 89 ezer. Így mégjobban nem éri meg.
12/27 anonim válasza:
Én sem fizetnék egyik qrvának sem annyit, megkapod őket ingyen is főleg egy Balaton soundon. Egyik se ér annyit!
15/27 anonim válasza:
Nem, mert ki tudom fizetni magamnak.
Ha nem tudnám, akkor lehet.
16/27 anonim válasza:
#4: az ország elittje? Az a sok senkiházi minden, csak nem elitt.
17/27 anonim válasza:
Nem.
Egyrészt nem vagyok k**va, másrészt a sound is hidegen hagy.
(Mielőtt kérdeznétek, nem, egy engem érdeklő rendezvény miatt sem feküdnék le valakivel.)
21/L
18/27 anonim válasza:
# 7
Tényleg nem leszel "rib anc", hisz a megfelelő szó k-val kezdődik.
19/27 anonim válasza:
Én férfiként mondom, hogy nem feküdnék le egy csajjal egy Soundos VIP jegyért. Hogy miért nem? Megnéztem az előadókat, a legtöbbjéről fogalmam sincs, akit meg ismerek, az sem érdekel. Minek menjek akkor? Bár végülis el is adhatom a jegyet... hm...
20/27 anonim válasza:
Persze #4...el tudom képzelni,ahogy miniszoknyaban bugyi nélkül tombolsz az első sorban. Ne hulyitsd már a népet, azért ilyen nincsen,plusz én még nem láttam soundon Szép lányt miniszoknyaban,mert nem kényelmes és nem is oda való😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!