Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az, hogy nem tudok beindulni attol, ha a baratom csak simogatja a hatam meg a karom es csokolozunk?
Teljesen normális, ezen ne stresszeld magad! Mindenkinek másfajta ingerekre lehet szüksége ahhoz, hogy felizguljon, de ez függ nagyon sok mindentől... Lehet, hogy egyszer azon kapod magad, hogy egyetlen gondolat beindított :) De ne aggódj, semmi gáz nincs abban, ha nem nedvesedsz be attól, ha simogat a barátod a hátadon és a karodon, ezek elég ritkán számítanak erogén zónának... A csókolózástól sem izgul fel mindenki, de vannak azért különböző fajtái a csókoknak.
Ha a barátod az erogén zónáidat simogatja, csókolgatja, esetleg harapdálja (ha az tetszik neked), és akkor sem izgulsz fel, az már kevésbé normális. Az sem normális, ha fejben felizgulsz, kívánod a barátodat, szexelnél, de egyszerűen hiába izgat téged, nem nedvesedsz be.
mond meg neki,lehet nem tűnik fel neki,hogy a puncidra izgulsz fel....
nem ciki és gondolom ő is azt akarja,hogy jó legyen neked
Dehogy baj :) Én meg mindentől felizgulok, az sem jobb hidd el.
Próbáld előbb rávezetni. Csókolózás közben, mikor már megy a simi, fogd meg a kezét és vezesd be a bugyidba. Jelezheted neki pici nyögéssel, nyakra puszikkal, hogy ez az amit igazán élvezel. Szerintem fel fogja fogni :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!